0
Solliciteren op een nieuwe baan in de gezondheidszorg? Dan kan dat meestal op 2 manieren. Direct bij de organisatie zelf óf via een werving- en selectiebureau, zoals The College Healthcare. Solliciteren via een HR-bureau heeft altijd voordelen voor jou. Waarom? We leggen het je graag uit.

     1. Je komt niet binnen als cv, maar als persoon

Solliciteren via een werving- en selectiebureau betekent eigenlijk dat je direct een streepje voor hebt bij je potentiële nieuwe werkgever. Naar aanleiding van jouw sollicitatie op een vacature heb je namelijk eerst een kennismakingsgesprek met onze recruiters. Tijdens dit gesprek ontdekken we waar je naar op zoek bent, waar jouw kansen liggen en of je qua persoonlijkheid, ervaring en functie-inhoud past bij de organisatie.

Zijn wij enthousiast? En willen wij je voorstellen aan de organisatie waar je wilt solliciteren? Dan heb je natuurlijk een voorsprong. We hebben namelijk al een voorselectie gedaan, waardoor de werkgever weet dat je een geschikte kandidaat bent. Je komt dus niet binnen als cv, maar als persoon naar wie echt gekeken wordt.

     2. Persoonlijke begeleiding door ervaren professionals

Als HR-bureau helpen we jou gedurende het complete sollicitatieproces. Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek bij de werkgever tot je eerste werkdag bij de nieuwe organisatie (en zelfs ook nog daarna!).

Je staat er dus niet alleen voor, maar krijgt persoonlijke begeleiding van ervaren professionals. We kennen de markt en de opdrachtgevers door en door.

Ziet je cv er goed uit of niet? Welke vragen kun je verwachten bij je eerste gesprek bij de nieuwe werkgever? Hoe is de cultuur binnen het bedrijf en past die bij jou? Door te solliciteren via een bureau dat door de werkgever is aangesteld, ga je op en top voorbereid én zelfverzekerd een sollicitatieprocedure in.

     3. Anoniem oriënteren via een werving- en selectiebureau

Heb je al een baan, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je eens rustig en om je heen kijken naar nieuwe mogelijkheden? Het voordeel van solliciteren via een werving- en selectiebureau is dat je je anoniem kunt oriënteren op de nieuwe stap in je carrière.

We laten je graag zien welke mogelijkheden er voor jou zijn en waar kansen voor je liggen. Ook kun je natuurlijk makkelijk even bij ons polsen of een openstaande vacature bij jou zou passen, zónder dat je naam al bekend is bij de desbetreffende werkgever. Wel zo fijn in sommige gevallen!

     4. Ook betrokken na je eerste werkdag

Ook nadat je via ons bent begonnen aan je nieuwe baan, blijven we betrokken. We bellen je bijvoorbeeld in de eerste week even om te horen hoe het met je gaat. Verloopt alles naar wens? Of loop je ergens tegenaan? Je kunt erop vertrouwen dat we je ook na het tekenen van je contract nog adviseren.

Meer weten?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, medical devices of non-profit gezondheidszorg? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Heb je vragen of wil je een open sollicitatie versturen? Neem dan contact op met recruiter Joyce van Enk via 038 455 62 62.

Leave a Reply