0
Het vinden van gekwalificeerde professionals is voor veel organisaties een behoorlijke uitdaging. Zeker binnen de farmaceutische industrie, gezondheidszorg en medical devices-branche. Het inschakelen van een gespecialiseerd HR-bureau kan dan uitkomst bieden. Waarom kies je voor een werving- en selectiebureau? Wij sommen de voordelen voor je op.

Zelf werven of via een werving- en selectiebureau

Je bedrijf groeit in omvang, je breidt uit met nieuwe dienstverlening of je hebt te maken met uitstroom… Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar nieuwe zorgprofessionals. Maar waar en hoe vind je de juiste mensen? En belangrijker nog: hoe zorg je ervoor dat je samen een duurzame relatie aangaat?

Je kunt je eigen werving- en selectieproces uitvoeren, maar steeds vaker kiezen bedrijven voor een gespecialiseerd werving- en selectiebureau of een HR-partner. En dat is niet voor niets.

Wanneer schakel je een werving- en selectiebureau in?

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor een werving- en selectiebureau of recruitmentbureau. Je hebt bijvoorbeeld geen eigen HR-afdeling of recruiter, waardoor het ontbreekt aan kennis en tijd om zelf de werving en selectie uit te voeren.

Een andere reden kan zijn dat je bijvoorbeeld niet alle in’s en out’s weet rondom de nieuw in te vullen functie. Hoe zit de markt in elkaar? Waar moet het functieprofiel eigenlijk aan voldoen? Hoe stel je een vacature op die daarop aansluit? En welk type kandidaat is nou echt een aanvulling op het huidige team? Een werving- en selectiebureau kent zowel de markt waarin jij actief bent als de behoeften en belangen van de professionals.

Dit zijn de voordelen van een werving- en selectiebureau

Het fijne aan een HR-bureau als The College Healthcare is dat je tijdens het gehele werving- en selectieproces wordt ondersteund. We ondersteunen bij bepaalde onderdelen binnen het werving- en selectieproces óf we nemen alles uit handen. En dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Jij houdt tijd over: een werving- en selectiebureau zoekt en vindt de geschikte kandidaat, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke taken
  • We hebben een groot netwerk van professionals, waardoor je sneller geschikte kandidaten vindt
  • We voeren een uitgebreide screening uit, waardoor je zeker weet dat de professionals met wie je in gesprek gaat voldoen aan jouw wensen en eisen

Meer weten?

Heb je veel openstaande vacatures? Maar vind je niet de juiste mensen voor jouw organisatie in de gezondheidszorg en ben je benieuwd naar hoe wij kunnen aansluiten op jouw HR-vraag? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We helpen je graag verder.

Leave a Reply