De experts van The College Healthcare staan voor jou klaar.

Voor complexere HR-vraagstukken kun jij terecht bij The College Healthcare. Of het nu gaat om één of meerdere functies, het recruteren van een heel nieuw team of een andere HR uitdaging: The College Healthcare staat voor jou klaar. We werken altijd middels een zorgvuldige en grondige aanpak, waarbij assessments worden afgenomen en referentie-onderzoeken worden uitgevoerd.

Kennis en ervaring

Door jarenlange ervaring in de (commerciële) gezondheidszorg beschikt The College Healthcare over veel kennis binnen deze branche en een omvangrijk netwerk.

Tijdwinst

Verspil geen waardevolle tijd meer aan een complex werving en selectie proces. The College Healthcare gaat op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw bedrijf.

Moeilijk te vervullen vacatures

De ene vacature is makkelijker te vervullen dan de andere. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Samen wordt er gekeken naar de specifieke oorzaak en wordt er een strategie ontwikkeld om de vacature succesvol te vervullen.

Assessments en referentie-onderzoeken

Door gebruik te maken van assessments en referentie-onderzoeken wordt er gezorgd voor de ideale match tussen werknemer en werkgever. Hierdoor krijgt jouw bedrijf een versterking voor de lange termijn.